Tarm Udviklingsforum

Mobilscene og hytter


pop-up hytter

Salgshytter/boder

Udlejning af hytterne varetages af Furniture Station.

Kontakt Furniture Station for mere info:

Furniture Station
v. kasserer Mette Preddey
mepr@tarmby.dk

Hytternes specifikationer:

Hytterne er 4 m2 i indvendigt areal og 5 m2 udvendigt. Dørbredde 0,8 meter og “salgshul” 2m x 0,8 med bordplade og hylde underneden. Der medfølger kabeltromle + lampe til ophængning. Hytterne kan aflåses. Der er permanent opstillet 3 hytter i Melballes Have i Tarm, som kan fremvises. Eventuel booking skal ske minimum 14 dage før arrangementets afholdelse ved at kontakte os på nedenstående adresse. Bookingen er gyldig ved modtagelse af underskrevet lejekontrakt. Annullering af booking skal ske hurtigst muligt – dog senest 8 dage før arrangementets afholdelse. Ved senere annullering vil der blive opkrævet 1.000 kr. + evt. billeje.

Mobilscene

Udlejning af mobilscenen varetages af Ådum Serviceudlejning, som sørger for transport, opstilling samt nedtagning.

Kontakt Anker Danielsen for mere info:

E-mail: anker@aadum-service.dk
Til: 25851413

Mobilscenens specifikationer:

Sceneareal: Scenen kan leveres i enten 28 m2 eller 42 m2
BxDxH: 6,8×6,3x1m
Højde fra scene gulv til tag: 3,6 m.
Gulvets bæreevne: 300 kg. pr. m2

Scenen kræver ikke byggetilladelse og vores team er uddannet i opstilling og nedtagning for korrekt sikkerhed. Det eneste du skal gøre er at anvise opstillingssted.

Vi har desuden mulighed for at formidle kontakt til lys- og lydteknikere der kan sikre en professionel og god totaloplevelse af jeres arrangement. Tag blot kontakt og vi finder en god løsning – også for jer.