Tarm Udviklingsforum

Påskeæggejagt 2018


For 3. år i træk trodsede omkring 100 børn og voksne forårets kulde og bevægede sig ud i byen, for at deltage i det traditionsrige påskeæggeløb. Starten gik lørdag kl. 10.30 fra Forsøgshaven, hvor tovholder Janni Juhler dirigerede de små 100 børn og voksne afsted på jagten.

Målet var TUF boden i Storegade, men undervejs gik ruten langs bybækken, og her var der flere steder sat påskerelevante spørgsmål op, som deltagerne skulle besvare. Og som en tradition jo byder, havde påskeharen gemt en masse små chokoladeæg, som børnene kunne finde – og de mange hjælpere rundt på ruten sørgede for, at alle børn fandt nogle af harens æg.

En glad og tilfreds arrangør

For tovholderen og de øvrige frivillige arrangører, var årets æggejagt igen en stor succes, der både skabte liv og glæde i byen.

For Janni var det 2. år hun stod som tovholder på arrangementet og baggrunden for at melde sig som tovholder, skyldes en lyst til at hjælpe med at skabe liv i byen. ”Oprindeligt startede det med, at jeg gerne ville hjælpe til med Halloween arrangementet og så blev jeg hjælper her på påskeæggejagten, hvilket så endte med at jeg blev tovholder – og det er jeg godt tilfreds med”, udtaler Janni og fortsætter: ”Der har været mange andre frivillige som har hjulpet, både nogle af de samme og også nogle nye, så det er rigtigt dejligt at vi kan samles omkring dette”.

Og netop én af de ”nye” hjælpere, er Tina Birkeholm, som er nyvalgt suppleant i bestyrelsen i Tarm Udviklingsforum. For hende betyder det meget, at hjælpe i byen, så da muligheden for at hjælpe i TUF boden til æggejagten bød sig, meldte Tina sig til. ”Det viser at vi gerne vil byen, når der arrangeres sådan noget her, og det er meget vigtigt i en by som vores, at vi alle bakker op om de ting der sker”, udtaler Tina.

Hun har sammen med 3 andre stået i TUF boden og solgt kage og kaffe, og der har været rigtigt godt gang i salget: ”Vi har generelt solgt godt af det hele, men chokoladekagen har nok været favoritten”, afslutter Tina grinende.

Næste år kan borgerne i Tarm igen forvente at skulle ud og jagte æg. ”Ja selvfølgelig bliver der påskeæggejagt igen til næste år”, afslutter Janni og lover, at hun nok skal stå i spidsen for det igen.